Tradiční vyhlášení sezóny 2023 Hankook Carboniacupu je zde: Carbonia , cup, autodrom,Most, 2023 | Constructors F1

etina English Rusky

Tradiční vyhlášení sezóny 2023 Hankook Carboniacupu je zde: Carbonia , cup, autodrom,Most, 2023 | Constructors F1 Constructors F1

Tradiční vyhlášení sezóny 2023 Hankook Carboniacupu je zde:

Vláďa Rožánek, Carboniacup team 2023 | 23.12.23 | Aktuálně

Carbonia Cup 2023

Rok se s rokem sešel a i třináctý ročník poháru bude mít vyhlášení konce závodní sezóny v pěkných prostorách hotelu Pyramida. Budeme se na Vás těšit.

2

Na vítěze samozřejmě čekají ručně vyráběné trofeje, které se již připravují, a jak to všechno v té třinácté sezóně dopadlo? To se vážení jezdci, fanoušci a přátelé motorsportu dozvíte na našem webu, nebo přímo na vyhlášení sezóny 2023.

V rámci Hankook Carboniacupu se letos představila široká škála různých vozů, formulí a závodních speciálů s jezdci již zkušenými, teamy známých jmen i začínajícími jezdci. Celkově se do cupu přihlásilo 257 jezdců z deseti států, což je velmi pěkné číslo na třináctý ročník mezinárodních amatérských okruhových závodů.

11

Nejvíce obsazenou skupinou v tomto roce byla skupina A, kam se přihlásilo celkově 114 závodních vozů, v seriové skupině B se nám zúčastnilo 56 závodníků, ať už to byli uplní nováčci nebo zkušený závodníci, byli v každém závodě perfektně připraveni a ukázněni, a i zde se bylo na co dívat. Další skupina C, která je určena pro speciální vozy jako jsou vozy Pacemaker, Performer, Caterham, KTM-XBow, PRC, Radical a jiné sportovní verze, zde se přihlásilo celkem 33 jezdců. Ve formulové skupině D jezdilo letos celkem 54 jezdců, objevily se i národní formule i specifikace F4 a tato královská skupina se velmi rozšířila.

Úplné zakončení sezóny teprve chystáme. Slavnostní vyhlášení proběhne tak jak jste zvyklí. Zakončíme sezónu odpočinkem a zábavou všichni společně. Tentokrát na hotelu Orea hotel Pyramida v Praze, v sobotu dne 27.1.2024, kde začneme vyhlašovat od 16:00h. Zde budete moci společně s námi převzít zasloužená ocenění, oslavit a pobavit se s přáteli. Opět bude připravené občerstvení ve formě výborného rautu a dortu. O zábavu bude postaráno ve formě soutěže na profi simulátoru, který doveze RECART SIM RACING.

Do velkého sálu hotelu Pyramida pozveme na tento večer nejen vítěze skupin s doprovodem, ale také ty, kteří chtějí jet s námi i další ročník. Samozřejmostí je pozvání pro sponzory a všechny, co se podíleli na bezvadném fungování Carboniacupu v letošním roce.

Zde se dozvíte nové informace s otevřenou diskuzí o další sezóně, odnesete si ceny a hlavně se pobavíte s přáteli nejen o závodech v příjemné atmosféře během zimní přestávky. Všichni obdržíte pozvánky emailem.

Děkujeme všem sponzorům, jezdcům, pořadatelskému týmu i médiím, které nám moc pomáhají, aby vaše snažení bylo více vidět.

http://www.carboniacup.cz/

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com