Tým Janík Motorsport pokračuje v předsezónních testech Janík, Motorsport, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Tým Janík Motorsport pokračuje v předsezónních testech Janík, Motorsport, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Tým Janík Motorsport pokračuje v předsezónních testech

Janík Motorsport | 13.4.21 | Aktuálně

Janík MotorsTCR 2021

V pořadí již druhý TCR test absolvoval tým Janík Motorsport v jezdeckém složení Homola‑Galáš a to v druhém dubnovém týdnu, kdy zavítal na závodní okruh Zandvoort v Nizozemí.

1

Zatímco pro prvního jmenovaného jezdce je okruh dobře známý, tak pro českého jezdce Jáchyma Galáše byl tento závodní okruh novinkou.  

Teplotní podmínky na okruhu v Zadnvoortu byly velmi podobné tomu s čím se tým již setkal na minulém testování na německém Nürburgringu, kdy se teploty pohybovaly okolo 2‑4 stupňů celsia.

2

I přes ztížené klimatické podmínky se dařilo oběma jezdcům zkoušet různá nastavení na závodních speciálech Hyundai i30 N TCR a na základě vyhodnocování dat od závodních inženýrů, tak aplikovat změny, které vedly ke zlepšení časů.

Spolupráce obou jezdců fungovala na výbornou, kdy Maťo Homola přispíval svými zkušenostmi s tímto okruhem, které načerpal v minulých letech a mohl tak instruovat svého týmového kolegu Jáchyma Galáše, jenž si při testu vedl velmi obstojně.

Dalším testem, který tým čeká, bude slovenský Slovakia Ring, na kterém se uskuteční první letošní závodní víkend série TCR Europe.

 

 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com