Tým Janík Motorsport představuje svého jezdce pro virtuální závody! Janík Motorosport, Nutrend, Racing, virtual GP, F1, Formule 1 , kontrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Tým Janík Motorsport představuje svého jezdce pro virtuální závody! Janík Motorosport, Nutrend, Racing, virtual GP, F1, Formule 1 , kontrukce | Constructors F1 Constructors F1

Tým Janík Motorsport představuje svého jezdce pro virtuální závody!

Kateřina Ťuková, Janík Motorsport | 24.3.23 | Aktuálně

Virtual GP - Janík Motorpsort

Tým Janík Motorsport pod vedením Václava Janíka pro letošní závodní sezónu vstupuje také do virtuálního světa závodění, a to prioritně na simulátorech iRacing a Assetto Corsa Competizione.

Cílem týmu je proniknout to světa virtuálního závodění a vybudovat si zde jméno a také využít této příležitosti k rozvoji týmu a nových potenciálních jezdců a talentů. Jak řekl sám Václav Janík „Je to počátek něčeho nového, čemu bychom se do budoucna chtěli věnovat naplno a najít například také jezdce, který by se mohl prosadit do reálných závodů“.

Pro nadcházející závodní sezónu se náš tým rozhodl spolupracovat s talentovaným jezdcem ze světa simracingu a to s Timothym Palou, který pojede v barvách týmu především Endurance závody s vozem Honda NSX GT3 EVO.

Timothy Pala je 27letý jezdec z Jablonce nad Nisou (v současné době žijící v Holandsku). Na simulátorech začal jezdit v roce 2019. Mezi jeho úspěchy se řadí 3. místo na MČR Gran Turismo Sport a pak mnoho 2. míst a výher v menších šampionátech.

1

První závod Timmy pojede již 22.3.2023 v rámci mezinárodního šampionátu ERS GT3 Championship Season XI na okruhu Kyalami.

Foto: Týmové barvy vozu Honda NSX GT3 EVO, Assetto Corsa Competizione

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com