Úspěšný závodní tým Buggyra zve fanoušky na mostecký autodrom FIA, F1, Formule 1, motorsport, Buggyra | Constructors F1

etina English Rusky

Úspěšný závodní tým Buggyra zve fanoušky na mostecký autodrom FIA, F1, Formule 1, motorsport, Buggyra | Constructors F1 Constructors F1

Úspěšný závodní tým Buggyra zve fanoušky na mostecký autodrom

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 8.10.19 | Aktuálně

FIA ETRC 2019 - Tým Buggyra Racing

Neděle 3. listopadu od 09:00 do 18:00 hodin bude patřit příznivcům a fanouškům jednoho z nejúspěšnějších tuzemských závodních týmů Buggyra Racing.

1

V areálu mosteckého autodromu, jehož okruh je pro jezdce i členy týmu oblíbenou domácí základnou, Buggyra Racing představí široké veřejnosti poprvé na jednom místě veškerou závodní techniku. Součástí akce nazvané The Most Buggyra Speed Festival bude také tisková konference týmu před odjezdem na další ročník Rally Dakar, nejobtížnější automobilové soutěže na světě. Vstup do areálu autodromu je zdarma, více informací o festivalu zájemci najdou zde.

Den pro milovníky adrenalinu, rychlých kol, silných vozů a exotiky ale nabízí i řadu příležitostí pro aktivní vyžití. „Připravili jsme taxijízdy po velkém okruhu v závodním trucku i ve speciálech Lamborghini a OC Race. Lákadlem je bezesporu koučink sportovní jízdy pod dohledem evropského i čínského šampiona závodů okruhových tahačů a nyní šéfkonstruktéra týmu Buggyra Racing Davida Vršeckého. Zájemci mohou využít i volných jízd za velmi výhodnou cenu, za desetiminutovou jízdu po okruhu ve vlastním voze zaplatí jen 150 korun,“ vyjmenovala eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Kdo se na okruhu necítí ve své kůži, může si zazávodit na počítačovém simulátoru.

2

 

„Zároveň se zapojí do dalšího kola soutěže SimRace Trophy o nejrychlejšího virtuálního okruhového jezdce. Soutěžit může každý bez ohledu na pohlaví a věk, nesmí jen vlastnit licenci závodního jezdce, vydanou mezinárodní automobilovou federací FIA. Na celkového vítěze čeká ocenění Zlatý volant stejnojmenné prestižní ankety o nejlepší závodní jezdce sezony 2019,“ upřesnila Rosenkranzová.

Návštěvníci budou i svědky exhibičního závodu, v němž si to s truckovým speciálem na dráze rozdají upravené cestovní vozy OC Race nebo AMG a Lamborghini týmu Mičánek Motorsport. Fanoušci pak mohou obdivovat tato nádherná auta i jako exponáty při příležitosti festivalové výstavy k 50. výročí založení týmu Buggyra Racing.

3

Pestrý program festivalu zahrnuje dále rozhovory s jezdci, fotokoutek, dětský koutek se soutěžemi o ceny, hrami či omalovánkami. „Snažili jsme se, aby se zabavil úplně každý. Rádi tak u nás přivítáme celé rodiny. Samozřejmě bude otevřená také restaurace, takže příchozí mohou zakoupit teplé i studené nealkoholické nápoje, pivo a vybírat z obsáhlého jídelního lístku,“ doplnila Michaela Rosenkranzová

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com