Vzpomínka na závod Škoda Octavia Cup v Mostě. Škoda, Octavia, | Constructors F1

etina English Rusky

Vzpomínka na závod Škoda Octavia Cup v Mostě. Škoda, Octavia, | Constructors F1 Constructors F1

Vzpomínka na závod Škoda Octavia Cup v Mostě.

Mirolsav Sanytrá/ foto Roman Kysela | 10.7.16 | Aktuálně

Škoda Octavia Cup 2016

Jenom krátké postřehy kolem celého autodromu.

 

 

  • Źádná velká propagace cestou na autodrom nebyla vidět, v Mostě jsme ani neviděl nějaké ukazatele či bilbordy zvoucí lidi na autodrom.
  • Na závodišti se vizuálně nic moc nezměnilo, na tribunách sedělo doslova pět a půl návštěvníka.
  • V prostoru u týmů mimo boxy byl menší prostor pro atrakce, kde jsme osobně všeho čekal daleko více .
  • Pozitivní bylo pro fotografy asi jenom větší množství hostesek, které některé byly sdílné pro fotografování, jiné nebyly, to už tak ale bývá .
  • Komfort v media centru se nezměnil, akorát za pultem „recepce“ byl sdílný a profesionálně se chovající tým , což v předcházejících letech až tak nebylo.
  • Maršálové na trati i v boxech byli jako vždy profesionálové a dbali na bezpečnost, což oceňuji ,ale to byla na autodromu Most běžné.

 

Setkal jsem se zde se zajímavými lidmi, kterým držíme palce při všech závodech .

Olga Lounová byla  v boxech usměvavá a na tratí přímo dračicí vedoucí svoji Škodu Octavii beze strachu vpřed.Obrázek nahoře.

 

Tomáš Enge

Tomáš Enge - držíme palce

 

Ing.Jiří Volovecký, generální ředitel Autodromu Most to drží pevně v rukách a byl na autodromu všude, kde bylo potřeba. Zapojení manažerů do dění autodromu dříve moc vidět nebylo.Každé nové začátky nejsou žádnou procházkou růžovým sadem.

 

Přeji managementu Autodromu Most co nejvíce nápadů , především těch, jak přitáhnout na autodrom větší množství diváků. Jsem přesvědčen, že když nebude jiný PR, dokud nebude na „place“ autodromu více přitažlivých akcí typu „Matějská pouť“ z oblasti automobilů, závodění, množství autogramiád a dostatečně předem avízován program nejen na webových stránkách autodromu, ale i jinde, nebudou ani diváci na tribunách.

 

Je třeba změnit myšlení a jít novým směrem. Přitom je jasné, že to, co funguje jinde ve světě ,často nefunguje vůbec u nás v ČR. Jak říkal jeden klasik, je třeba na to jít od lesa. S Mostem jsem tak trochu srostlý, přivedl mne sem a jak se říká naučil chodit  slavný závodník Karel Jílek, a tak nerad poslouchám, že v Mostě nikdy nebylo a nebude dost diváků .

 

 

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com