Winter Challenge okoření banda čertů a psů, mírnit je budou Mikuláš s andělem Autodrom, Mikuláš, Winter Challenge, | Constructors F1

etina English Rusky

Winter Challenge okoření banda čertů a psů, mírnit je budou Mikuláš s andělem Autodrom, Mikuláš, Winter Challenge, | Constructors F1 Constructors F1

Winter Challenge okoření banda čertů a psů, mírnit je budou Mikuláš s andělem

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 22.11.17 | Aktuality

Most 2017

Winter Challenge okoření banda čertů a psů, mírnit je budou Mikuláš s andělem

Účastníky zimních volných jízd po velkém závodním okruhu mosteckého autodromu v sobotu 9. prosince překvapí v samotném závěru exkurze pekelníků. Na jejich řádění a také na to, aby neublížili přítomným dětem, dohlédne Mikuláš v doprovodu anděla. Pro autodrom je to sice návštěva vzácná, vzhledem k datu však nikoli překvapivá. „Rozhodli jsme se zpestřit oblíbené volné jízdy, v souladu s termínem padla volba na mikulášskou tradici. Ve stejném duchu proto uspořádáme v polední pauze i vložený závod Louda Cup. Po jeho ukončení se v ostrém tempu prožene po oválu psí spřežení,“ upřesnila eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Volné jízdy začínají v 10:00 hodin, končí v 16:00 hodin. Jízdy si není možné rezervovat, ale jen zakoupit na místě ve startovní věži. Více informací o The Most Winter Challenge zájemci najdou zde. „Z bezpečnostních důvodů nebudou mít na závodní okruh přístup děti a mládež do osmnácti let. A to ani jako spolujezdci,“ upozornila manažerka.

První půlku polední pauzy od 13:00 do 13:30 hodin vyplní Mikulášský Louda Cup, zájemci se do závodu mohou přihlásit na e-mailové adrese rakova@autodrom-most.cz. Počet startujících je přitom omezen na čtrnáct. Do 14:00 hodin pak bude dráha vyhrazena psímu spřežení. „Pejskové se u nás na oválu představili už v zimě začátkem letošního roku. Tentokrát ještě nepočítáme se sněhem, místo saní tak potáhnou vozík opatřený koly. Jde o psy z útulku, o které se vzorně stará musherka Soňa Svobodová z Cínovce na Teplicku. I tentokrát od nás dostanou dárek v podobě granulí,“ upřesnila Raková.

Program pro děti, který obstarají členové skupiny Čerti.cz v působivých maskách pekelníků, Mikuláše a anděla, začne v 16:00 hodin.

„V případě příznivého počasí čerti vystoupí v prostoru stupňů vítězů u startovní věže autodromu. Pokud bude pršet nebo hustě sněžit, přesuneme se do tiskového střediska hned vedle stupňů vítězů. Chlapci a děvčata se nemusejí bát, hlavně ti hodní. Mikuláš s andělem je před případným hněvem čertů ochrání. Navíc se mohou těšit na sladkou odměnu i pexeso,“ doplnila Raková.

V areálu autodromu bude v sobotu otevřený od 08:00 do 16:00 hodin pneuservis, který kromě oprav duší či výměny plášťů nabízí i drobné servisní práce a také čištění interiérů aut.

Volné jízdy v zimním období pokračují pod názvem The Most Winter Challenge už druhým rokem. Nejbližším termínem je 25. listopad, jde zároveň o sraz majitelů a milovníků vozů značky Škoda. Dorazit mohou i zájemci v autech jiných značek, dráha však bude vyhrazena výhradně škodovkářům. „Začátkem února příštího roku zprostředkujeme při dalším zimním ježdění po závodní dráze setkání vyznavačům strojů s modrobílou vrtulí ve znaku, tedy vlastníkům vozů BMW,“ dodala manažerka.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com