Závodní okruh mosteckého autodromu bude patřit vozům Audi Audi, Most, autodrom, Audi Days 2020 | Constructors F1

etina English Rusky

Závodní okruh mosteckého autodromu bude patřit vozům Audi Audi, Most, autodrom, Audi Days 2020 | Constructors F1 Constructors F1

Závodní okruh mosteckého autodromu bude patřit vozům Audi

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 26.5.20 | Aktuality

AUDI DAYS 2020 Autodrom Most

Majitelé vozů věhlasné německé značky Audi mají jedinečnou šanci vyzkoušet parametry svého „miláčka“ i své řidičské umění na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu.

1

V pátek 12. června od 14:00 do 18:00 hodin bude patřit dráha, po níž se prohánějí špičkoví světoví jezdci, jen jim. Podrobné informaci o akci zájemci najdou zde.

2

 

Audi Days 2020 organizuje autodrom ve spolupráci se společností Porsche Česká republika, Divize Audi. „Majitelé vozů Audi si užijí dvou půlhodinových jízd po okruhu, jimž bude předcházet brífink zkušeného instruktora sportovní jízdy. Mohou si vyzkoušet také závodní simulátor,“ láká do areálu autodromu eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Michaela Rosenkranzová.

Vstupné činí 2 000 Kč na osobu, registrace na e-mailové adrese jizdymost@autodrom-most.cz.

3

Je ale také možné zapojit se do soutěže o bezplatnou účast na akci, více zde. „Stačí správně odpovědět na deset dotazů a mít štěstí při losování,“ doplnila manažerka.

Testovací jízdy na velkém závodním okruhu autodromu jsou připraveny také pro řidiče automobilů i motocyklů z řad široké veřejnosti, nejbližší termín je 7. června. „Jezdí se v půlhodinových blocích, střídají se řidiči aut a motorek. Postupně vyhlásíme další termíny, zveřejníme je vždy s předstihem,“ upřesnila Michaela Rosenkranzová.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com